Ta ett break från spelautomaten

Ibland så kan det vara nödvändigt att ta ett break från spelautomaten. Inte bara för att det för varje snurr kostar pengar utan att det kan vara skoj att spela något annat spännande spel. Vi ger dig två förslag på spel i denna artikel.

Taktiska och strategispel

Har du ett stort intresse för taktik- och strategispel då kan du med fördel kolla upp managerzone.com. Ett spel där du blir manager över en fotboll- eller ishockeyklubb. Du tar hand om allt som har med lag, klubb, arenor. Ja, allting om har med en idrottsklubb att göra. Det gäller att vara taktisk och lägga upp den strategi man tror är bäst för klubben. Du köper och säljer spelare för att bygga upp det bästa laget. Ju mer tid du lägger på spelet desto bättre blir förutsättningarna för din klubb.

Fartfyllda spel

Du kanske är den som gillar spel med fart och fläkt i. Fartfyllda spel finns det gott om online. Hos pcforalla.idg.se så kan du läsa om fartfyllda arkadspel som du kan hämta hem gratis och spela på din dator om du har lite tråkigt eller bara vill spela något annat för en stund. Det finns även spel som du kan köpa för nedladdning och få lite mer avancerade spel. För en del så kan en gratisvariant vara gott nog för att tillfredsställa spelsuget. De flesta gångerna så är det tidsfördriv som vi är ute efter och då kan ett fartfyllt spel uppfylla de kriterierna väl.