Spännande slotsnyheter!

slot

Det har kommit massor av nya häftiga slots och vi ska gå igenom några som kan vara värt att kika på!

Dr Jekyll & Mr Hyde

Detta är ett av de nya spelen och just denna kommer från Betsoft. Denna slot är en del i deras populära 3D-serie. Med fantastisk grafik och spelkänsla är denna slot svårslagen när man drar fram i spelet på en brottsturné på Londons dimmiga gator!

Guns N’ Roses

För alla som gillar rockbandet Guns N’ Roses har det äntligen kommit ett spel värt namnet! Se Axl, Slash och de andra bandmedlemmarna figurera i denna slot från NetEnt medan deras största hits så som Sweet child of mine, Welcome to the jungle och Paradise City dånar i bakgrunden. Vinn stort och ta hem jackpotten, eller vinn någon av spelets många bonusar! Ett spel som tar dig bort från vardagen och in på de stora arenorna!

Steam Tower

Steam Tower är en annan av superheta Netents slots. Spelet utspelar sig i en värld där du ska befria en vacker dam i nöd från en elak drake. Självklart huserar draken och damen uppe i ett torn. Allt dessutom i supercool Steampunk-stil som bara andas ComiCon. Varje gång hjälten snurrar upp på hjulet så får du 10 free spins för att börja din reda upp mot tornet. På toppen väntar en saftig pengavinst! Steamtower finns bland annat just nu att hitta under slots på Cino.se!

Cosmic Fortune

Cosmic Fortune är ännu en slot från kungarna NetEnt som har hämtat inspiration ur en mängd kända och okända science fiction filmer. Man märker att skaparna har tänkt till och lagt ner tid och möda på detta spel som ger en otrolig spelupplevelse allt som allt. Du kan dessutom få både free spins och scatters i detta spel som tar dig på en makalös resa genom rymden.