För statistik över ditt spelande

Det är både roligt och spännande att spela. Men har du någon koll på hur mycket du har vunnit och förlorat? De flesta har faktiskt inte det. Varför spelar det någon roll och varför bör man föra statistik över spelandet?

Hålla koll på utgifter

Du är nog själv medveten om att man måste hålla koll på sina utgifter, spelandet är inget undantag. Det är lätt att det drar iväg när man har roligt, därför är det viktigt att hålla koll. Vill du ha bättre koll på hur mycket du spelar så börja med att skriva ner varje insättning och varje vinst eller förlust. Om ditt spel till största del består av betting så finns det faktiskt fler fördelar med att föra statistik, då har du svart på vitt hur bra du är på att förutse resultaten.

Jämför med andra

Har du vänner som också sysslar med betting? Om du får dina vänner att också föra statistik över bettingen så kan ni jämföra med varandra. Kanske är någon av er bättre på fotboll, trav eller hockey? Låt det gå några månader och låt statistiken tala. När ni listat ut era styrkor så kanske ni kan komplettera varandra?

Minska risken för spelmissbruk

En av de viktigaste sakerna med att föra statistik är faktiskt att hålla koll på ditt spelande. Det är mindre risk att spelandet blir ohälsosamt om du vet hur mycket du spelar. Sätt ett maxtak för hur mycket du får spendera på spelandet varje månad och håll dig till det. Spela alltid ansvarsfullt och spela endast för pengar du har råd att förlora. Med det sagt så önskar vi dig lycka till och hoppas att turen är på din sida!